Kontakt Oss

Vi hører gjerne fra deg, om det er et lite eller stort spørsmål, ønske om en gratis Demostore, eller bestilling av Nettside/Nettbutikk. Vi er tilgjengelige hver dag, året rundt og kan garantere deg raskt svar.

Kontaktskjema:

Ønsker dere bestille Nettside eller Nettbutikk fra HiWeb, fyll ut skjemaet under så svarer vi innen kort tid.

Vi besvarer gledelig deres spørsmål, og setter også gjerne opp en enkel demo til dere i løpet av 1-3 virkedager. Slik kan dere se hvordan deres nye nettbutikk utviklet av HiWeb vil kunne bli.

Vi starter å arbeide med deres Demostore så fort informasjonen ovenfor er sendt inn til oss pr. e-post. Deres Demostore vil være tilgjengelig for dere i 1 uke og er helt kostnadsfri uten noen forpliktelser.
Tusen takk! Dere hører snart fra oss for stegene videre. I mellomtiden kan dere gjerne samle sammen diverse informasjon; Logo, bilder, tekst, og tenke på domenenavn om dere ikke har domene fra tidligere.

FAQs.

Her ser du hva våre kunder gjerne lurer på, ønsker du vite mer, kontakt oss gjerne!

Ny nettside ligger fra kr 9000,- og ny nettbutikk fra 15 000,-

Se våre priser eller bestill en gratis Demostore her

Normalt klarer vi ha en ny nettside (uten nettbutikk-løsning) klar på 6-7 dager, og en ny nettbutikk klar på 1-3 uker.

Hos oss er det ingen skjulte kostnader. I vår komplette pakke til 15 000,- får du en komplett nettbutikk. Du legger selv inn produktene enkelt og raskt gjennom vår Excel mal, og vi laster opp produktene for deg.

Se våre ulike pakker og priser her.

Ny nettside fra kr 9000,-

Se våre pakker